Bij Kwaliteit en Verantwoording vind je een real-time dashboard met de data uit jouw leeromgeving. Hierin zijn verschillende overzichten beschikbaar waarmee je meer grip kan krijgen op jouw onderwijskwaliteit. Het is mogelijk om rapportages te exporteren en/of te genereren en live binnen het LMS te bekijken.

De rapportages worden dagelijks geüpdatet, het kan dus zijn dat een wijziging die je zojuist hebt doorgevoerd nog niet zichtbaar is.

Rapportages exporteren

In dit scherm kun je met gebruik van filters rapportages exporteren, welke je vervolgens als CSV bestand exporteert. Dit kan per schooljaar, zowel individueel als op groepsniveau.

Stap-voor-stap: rapportages exporteren

Het aantal leerlingen dat in een te kiezen schooljaar van een leerlijn gebruik maakt.

Klik op Overzicht om een rapportage te downloaden en op te slaan op je apparaat als een CSV-bestand.

Alle gebruikers en hun eerste en meest recente aanmeld moment in een te kiezen schooljaar.

Klik op Overzicht en maak vervolgens een keuze van welke schooljaar je het rapport wenst te downloaden. Hierna kun je de rapportage opslaan op je apparaat als een CSV bestand.

Aanmeldingsmomenten van gebruikers in een te kiezen periode.

Klik op Overzicht en selecteer een vaste of zelf gekozen periode. Hierna kun je de rapportage opslaan op je apparaat als een CSV bestand.

Rapportages generen

In dit scherm kun je met gebruik van filters rapportages generen en direct bekijken binnen het LMS. Dit kan per schooljaar zowel individueel als op groepsniveau.

In dit scherm kun je een rapportage generen van:

• Beoordelingen per groep
  • Beoordeling per leerling
  • Activiteitsvoortgang per leerling
  • Koppeling Wettelijk kader leerlijn (concept)
  • Ontbrekende normen bij leerlijn

Bij elk tabblad kun je bovenin het scherm de filters personaliseren naar het gewenste resultaat. Onderaan de pagina kun je altijd je selectie ongedaan maken.