Het Dashboard van de leerling geeft toegang tot de cijferlijst van de leerling. Gebruikers die toegang hebben tot leerlingen, mogen deze inzien. Daarnaast heeft de ouder/verzorger ook inzicht in de cijferlijst.


Kun je een leerling niet vinden? Dan heb jij geen toegang tot de stamgroep van de leerling. Neem contact op met de beheerder van jouw school.


Stap-voor-stap instructie: cijferlijst inzien

  1. Klik rechtsboven in het veld 'leerling zoeken' en typ de naam in van de leerling.
  2. Op basis wat je intypt worden er al namen getoond. Klik de naam van de leerling aan.
  3. Het Dashboard van de leerling wordt geopend.
  4. Klik linksboven bij de details van de leerling op de knop 'Bekijk cijferlijst'.
  5. De cijferlijst toont nu van alle leerlijnen waar de leerling aan gekoppeld is, een overzicht. Standaard worden alle gekregen eindbeoordelingen getoond. Wil je ook de tussenbeoordelingen zien? Vink dan bovenaan 'Toon tussenbeoordelingen' aan.
    Je ziet in dit overzicht de naam van het thema, het ontvangen cijfer, de waardering, het type beoordeling, de datum van publicatie, het beoordelingsniveau en of het thema behaald is.

    Let op! Alleen de definitief gepubliceerde beoordelingen worden in dit scherm getoond. Mis je een beoordeling in dit overzicht, dan is de beoordeling waarschijnlijk nog niet definitief gepubliceerd. Controleer dit onder 'Volgen en beoordelen'.