Let op! De onderstaande informatie is alleen van toepassing voor scholen die gebruik maken van het Noordhoff leermateriaal.

Deze pagina geeft informatie over de integratie tussen de Learning Portal van Kunskapsskolan en de All You Can Learn leermiddel pakketten van Noordhoff. Het beschrijft de stappen die je als docent en als superuser moet doorlopen om je (vak)inhoudelijk goed voor te bereiden op het nieuwe schooljaar (2023-2024).

INHOUDSOPGAVE

Stap 1: Overzicht All You Can Learn leermateriaal pakketten

De schoolleider ontvangt eind mei/begin juni de prijsopgave voor het nieuwe schooljaar waarin ook de pakketten van Noordhoff zijn beschreven.

Samen met dit stappenplan ontvangen de superusers en de teamleiders het overzicht van de pakketten en de bijbehorende edities.

Let op! Voor vragen over de beschikbaarheid van bepaalde methoden vanaf schooljaar 2023-2024 neem je contact op met de klantenservice van Noordhoff.

Voor leerjaar 1, 2, 3, 4, 5 en 6:

Stap 2: Toegang tot het docenten-pakket van Noordhoff

Docenten krijgen toegang tot het docentenpakket via een Noordhoff-account. Na het verzenden van het bestelformulier kunnen de docenten vanaf 6 juli beschikking krijgen over de Noordhoff licenties ten behoeve van het schooljaar 2023-2024. De levering en de toegang tot deze licenties wordt volledig uitgevoerd en ondersteund door Noordhoff. Heb je als docent nog geen Noordhoff account? Klik dan hier!

Zodra de schoolleider van jullie school de leermiddelen heeft besteld, dan zijn deze binnen 48 uur verwerkt bij Noordhoff. Dit betekent dat er dan een tegoed klaar staat. Als docent dien je tenslotte alleen nog jouw tegoed te koppelen aan je docenten Noordhoff-account. Je kunt als docent meerdere vakken activeren.

Klik hier om jouw tegoed te activeren.

Let op! Een nieuw Noordhoff account voor docenten moet worden gevalideerd door de school zelf. Lukt dit niet, of weet je niet wie de validator is binnen de school? Bel dan Noordhoff via (088) 522 6888

(Dit geldt enkel voor scholen die gebruik maken van Learning Portal 7.0)

De leerlingen die Noordhoff gaan gebruiken, krijgen bij de start van het schooljaar in hun portal een pop-up in beeld met daarin de activatielink. Op die manier kunnen zij eenmalig hun Noordhoff leerling licentie activeren.

De Superuser op school wijst deze link(jes) toe aan de leerling, nadat de helpdesk van Klik de linkjes heeft klaargezet. Dit zal gelijktijdig gebeuren nadat de gebruikers geïmporteerd en verwerkt zijn. Klik hier voor meer informatie over het toewijzen van de linkjes en de weergave vanuit de leerling.

Scholen die zijn overgestapt van de Learning Portal naar het Klik LMS

Voor scholen die zijn overgestapt van de Learning Portal naar het Klik LMS en nog gebruik maken van het AYCL pakket in 2023-2024, geldt dat Klik support bij de start van het schooljaar contact opneemt om af te stemmen hoe jullie de leerlingen hun licentie kunnen laten activeren.