Bij 'Mijn werkpadplanningen' in het menu 'Lesgeven' vind je een overzicht van de actieve werkpaden voor de week waar jij eigenaar van bent. Je kan in dit overzicht gemakkelijk de algemene voortgang van jouw leerlingen bekijken. Daarnaast kan je hier makkelijk het werkpad bekijken of doorklikken naar het scherm 'Volgen'. Als laatste kan je hier leerlingen koppelen, jouw werkpadplanning bewerken, de vrijgegeven weken verlengen en de werkpadplanning verwijderen.

Hoe je een andere eigenaar toekent aan een werkpadplanning staat in dit artikel.

Wat kan ik bij 'Mijn werkpadplanningen'?

• Bekijk welke werkpadplanningen van jou actief zijn in de geselecteerde week.
  • Bekijk de geregistreerde voortgang van de gekoppelde leerlingen van de geselecteerde week.
  • Bekijk het werkpad dat is ingepland via de knop 'Naar werkpad'.
  • Bekijk de gedetailleerde voortgang van de gekoppelde leerlingen via de knop 'Naar volgen'.
  • (Ont)koppel leerlingen en bewerk, verleng of verwijder de werkpadplanning via .

Laatst bijgewerkt op 19-04-2024