Het Dashboard van de leerling is beschikbaar voor de gebruikers die toegang hebben tot leerlingen.

Via 'leerling zoeken' kun je makkelijk informatie van de leerling opzoeken waar jij toegang tot hebt. Het scherm toont gegevens die jij met jouw rol nodig hebt en mag inzien.

Kun je een leerling niet vinden? Dan heb jij geen toegang tot de stamgroep van de leerling. Neem contact op met de beheerder van jouw school.

Stap-voor-stap instructie: leerling zoeken

1. Klik rechtsboven in het veld 'leerling zoeken' en typ de naam in van de leerling
  2. Op basis wat je intypt worden er al namen getoond. Klik de naam van de leerling aan.
  3. Het Dashboard van de leerling wordt geopend.
  4. De volgende gegevens worden getoond:
    1. Leerling-gegevens; hierop vind je de naam van de stamgroep, het streefniveau en de naam van de (hoofd)coach en een link naar de cijferlijst.
    2. De persoonlijke doelen van de leerling.
    3. Voortgangsoverzicht; de visuele weergave van de algemene voortgang op activiteiten, op alle gekoppelde werkpaden waar de leerling mee bezig is.
    4. De laatste 3 beoordelingen; de meest recente beoordelingen worden getoond. Klik op de knop 'Naar alle beoordelingen om meer dan drie beoordelingen te zien en de details van deze beoordelingen.
    5. De laatste 3 gesprekken; de meest recente gesprekken worden getoond. Via de knop 'Naar alle gesprekken' kun je de coachgesprekken inzien van deze leerling. Indien je de (hoofd)coach bent van deze leerling kun je de gesprekken ook bewerken.
    6. De externe koppelingen die de leerling zelf heeft aangemaakt.

Laatst bijgewerkt op 06-12-2023