Met behulp van het programma TeamViewer kan een collega van ons Support team tijdelijk even meekijken op je computer. We nemen dan op afstand de bediening van je computer over om te proberen je probleem op te lossen. Het programma kun je hieronder downloaden via de knop TeamViewer downloaden. De Support medewerker neemt je verder mee in de te nemen stappen.

Het is niet nodig om TeamViewer te installeren. Zodra je TeamViewer weer sluit, is de verbinding permanent verbroken.

TeamViewer QuickSupport downloaden

Laatst bijgewerkt op 01-08-2022

TeamViewer downloaden