In het Klik Platform bieden we leerlijnen van verschillende vakken van Kunskapsskolan aan.

Bekende gebruikers

Heb je al een account van Kunskapsskolan? Log dan in op het Klik Platform. Kies via leerlijnen een methode uit en ga van start!

Aanvragen proeflicentie

• Klik hier om naar de website van Kunskapsskolan te gaan.
  • Meer informatie of een demo van de Kunskapsskolan leermiddelen? Neem dan contact op.

Klantenservice

Voor vragen over Kunskapsskolan of over de Kunskapsskolan Leermiddelen (Kenniston) kun je contact opnemen via helpdesk@kunskapsskolan.nl