In het Klik Platform bieden we leerlijnen van verschillende methoden/vakken van Staal & Roeland aan. We hebben de leerlijnen via links gekoppeld aan de online omgeving van Staal & Roeland. Door in een leerlijn een link te selecteren ga je naar het lesmateriaal van Staal & Roeland waar je mee gaat werken.

Bekende gebruikers

Heb je al een account bij Staal & Roeland? Log dan in op het Klik platform. Kies via leerlijnen een methode uit en ga van start!

Aanvragen proeflicentie

1. Voor het aanvragen van een proeflicentie kun je rechtstreeks contact opnemen

ICT-Helpdesk van Staal & Roeland

Mocht je problemen ondervinden met de uitlevering van de digitale licenties of met het gebruik van de ICT, neem dan eerst de veelgestelde vragen door. Mocht je er niet uitkomen, neem dan contact op via: helpdesk@staal-roeland.nl.

Wil je meer informatie over Klik LMS? Klik hier om onze Supportpagina te bekijken!