In het Klik platform bieden we leerlijnen van verschillende methoden/vakken van Boom VO en Boom Beroepsgericht aan. We hebben de leerlijnen via links gekoppeld aan de online omgeving van Boom. Door in een leerlijn een link te selecteren ga je naar het lesmateriaal van Boom waar je mee gaat werken.

Bekende gebruikers

Heb je al een account van Boom? Log dan in op het Klik platform. Kies via leerlijnen een methode uit en ga van start!

Aanvragen proeflicentie

• Klik hier om naar de website van Boom Uitgeverij te gaan. Kies in het menu de uitvoering 'Demolicentie'.
  • Klik op Direct bestellen. Doorloop vervolgens alle stappen en vul jouw gegevens in.
  • Nadat je alles hebt ingevuld, ontvang je vanuit Boom een bevestiging op het zojuist opgegeven e-mailadres.
  • Zodra je licentie actief is, kun je inloggen op het Klik Platform.
  • Je kunt dan via Leerlijnen de gekozen methode selecteren en aan de slag bij Boom.

Heb je andere vragen?

Voor vragen over inloggen, toegang of problemen bij leerling licenties of vragen over je bestelling kun je contact opnemen met de Klantenservice van Boom. Zij helpen je graag verder.

De Klantenservice is bereikbaar op werkdagen tussen 08.00 uur en 17.00 uur.

Telefoon: 0522-235250

E-mail: service@boomvo.nl

WhatsApp 06 466 744 42 (alleen voor tekstberichten)

Wil je meer informatie over Klik LMS? Klik hier om onze Supportpagina te bekijken!