In het Klik Platform bieden we leerlijnen van verschillende methoden/vakken van ThiemeMeulenhoff aan. We hebben de leerlijnen via links gekoppeld aan de online omgeving van ThiemeMeulenhoff. Door in een leerlijn een link te selecteren ga je naar het lesmateriaal van ThiemeMeulenhoff waar je mee gaat werken.

Bekende gebruikers

Heb je al een account van ThiemeMeulenhoff? Log dan in op het Klik platform. Kies via leerlijnen een methode uit en ga van start!

Aanvragen proeflicentie

• Klik hier om naar de website van ThiemeMeulenhoff te gaan.
  • Klik op Direct bestellen. Doorloop vervolgens alle stappen en vul jouw gegevens in.
    Let op: Hier kunnen kosten aan verbonden zitten. Een docent heeft ook een inschrijving bij de ASSU-onderwijsdatabank nodig.
  • Nadat je alles hebt ingevuld, ontvang je vanuit ThiemeMeulenhoff een bevestiging op het zojuist opgegeven e-mailadres.
  • De proeflicentie is een dag na het indienen van de aanvraag geactiveerd. Zodra je licentie actief is, kun je inloggen op het Klik Platform.
  • Je kunt nu via Leerlijnen de gekozen methode selecteren en aan de slag bij ThiemeMeulenhoff.

Heb je andere vragen?

Heb je meer informatie nodig of heb je andere vragen? Aarzel niet en neem contact op met de klantenservice ThiemeMeulenhoff via: 033 - 448 3600. De klantenservice is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8.30 uur tot 17.00 uur.

Je kunt je vraag ook stellen via het contactformulier.

Wil je meer informatie over Klik LMS? Klik hier om onze Supportpagina te bekijken!