Ben je benieuwd welke vakken er worden aangeboden op jouw school? Ga dan naar vakken. Hier vind je een lijst met alle vakken en kun je de bijbehorende normensets en leerlijnen bekijken.

Stap-voor-stap instructie: Bekijk de vakken met bijbehorende normenset en leerlijnen

1. Ga via het hoofdmenu naar 'Leermiddelen'.
  2. Klik in het submenu op 'Vakken'.
  3. Typ rechtsboven de naam van het vak.
  4. Selecteer het juiste vak.
  5. Via de knoppen 'Bekijk normensets' en 'Bekijk leerlijnen' kom je direct terecht bij de normen of leerlijnen van het geselecteerde vak.

Wil je meer informatie? Klik hier om onze Supportpagina te bekijken!

Laatst bijgewerkt op 20-07-2024