Vanaf 21 januari is het mogelijk om het nieuwe Klik Platform te ontdekken.

Ter ondersteuning organiseren wij elke dinsdag en donderdag tussen 15:30 en 16:30 uur een online inloopspreekuur. Het spreekuur is ingericht zodat je ondersteuning kunt krijgen bij het opstarten, beantwoorden van praktische vragen en tips over het Klik platform.

De directe link naar het spreekuur is: meet.google.com/jct-wrfa-obz . Houdt er rekening mee dat er ook andere gebruikers aanwezig kunnen zijn met vragen.

Wil je liever niet gezien worden? Dan kun je het beste de meeting betreden met je camera uit. Dit doe je als volgt:

• Klik op het camera icoontje aangewezen met de rode pijl
  • Start daarna de meeting door te klikken op Nu deelnemen

Lukt het niet om de meeting te openen? Neem dan contact op met het algemene nummer via 085-1120150.

Feedback, nieuwe suggesties of inhoudelijke opmerkingen kun je mailen naar support@klikonderwijs.nl. Input van gebruikers is essentieel voor de doorontwikkeling van het Klik Platform.

Hartelijke groeten,

Team Product Services

Klik Onderwijs